Over ons

DeltaCorp is gevestigd in België en werkzaam tot ver buiten de landsgrenzen. Onze bedrijfsvisie is het resultaat van vele jaren professionele ervaring ‘in the field’: een frisse kijk op de beveiligingssector met een focus op een persoonlijke en kwalitatieve aanpak. Naast bedrijvenbewaking specialiseren we ons in personenbescherming en K9-security met waak- en speurhonden. 

Ons verhaal

De bestuurder van DeltaCorp heeft al heel wat – nationale en internationale – waters doorzwommen. Hij was vele jaren actief in de maritieme beveiliging en leerde zo de kneepjes van het vak. De binnenlandse en buitenlandse regelgeving kent voor hem geen geheimen meer. Later specialiseerde hij zich in personenbescherming.

In 2016 ontstond DeltaCorp als een nieuw project om vorm te geven aan een geheel nieuw perspectief op de branche. DeltaCorp kiest resoluut voor kwaliteit als speerpunt: de juiste man op de juiste plaats. Daarom investeren we als bedrijf heel veel in de voortdurende opleiding van onze medewerkers. En daarom kunnen we steunen op agenten die een persoonlijke band opbouwen met onze klanten.

“Bij DeltaCorp staat de mens altijd centraal. Dat geldt voor onze klanten en bezoekers, maar zeker ook voor onze eigen medewerkers.”

Waarom werken met ons?

U wilt uw veiligheid of die van uw meest waardevolle bezittingen toevertrouwen aan iemand met kennis van zaken, iemand die u blindelings vertrouwt. U wilt die persoon altijd en overal kunnen bereiken. U wilt op twee oren kunnen slapen.

DeltaCorp garandeert u een persoonlijke en menselijke aanpak. Een professionele basis die staat als een huis. Een partner waarop u kan rekenen.