Evenementenbewaking

De veiligheid van uw evenement is onze zorg.

Wij bewaken uw evenement in stijl. Onze aanwezigheid geeft uw gasten een veilig en aangenaam gevoel.

Toegangscontrole

VIP begeleiding

Red Carpet

Black Tie

DeltaCorp levert getrainde bewakingsagenten gematcht aan de uitstraling van uw high class evenement

Met jarenlange ervaring in het leveren van bewakingsdiensten voor wereldwijd bekende evenementen, kunnen wij u de beste evenementenbewakers bezorgen.

Organisatoren van (high class) evenementen hebben allemaal gemeen dat zij de veiligheid van hun klanten en/of gasten in de handen van de aanwezige bewakingsagenten leggen. Het aanstellen van de verkeerde bewakingsonderneming kan verwoestende gevolgen hebben. Wij bij DeltaCorp beseffen het belang van het hebben van de juiste bewakingsagenten op de juiste plaatsen op uw evenement.

Wij leveren bewaking op maat voor volgende evenementen :

– Bedrijfsevenementen
– Sportevenementen
– Trouwfeesten
– Modeshows
– Gala diners
– Filmfestivals
– Dansfestivals

Ons takenpakket kan bestaan uit, maar is niet gelimiteerd tot :

• Toegangscontrole
• VIP begeleiding
• Artiestenbegeleiding
• Algemeen toezicht

Of u nu een black tie-evenement of een dansevenement organiseert, DeltaCorp bewakingsagent bieden u gemoedsrust. Terwijl u zich richt op de organisatie van uw evenement, zorgen wij voor de veiligheid.

Getrainde bewakingsagenten

Als surplus zijn onze bewakers goed opgeleid in het verlenen van EHBO-diensten, om te helpen in geval van een medisch noodgeval. Eveneens worden onze evenementenbewakers onderricht in het omgaan met fysieke en verbale agressie.

Het doel van DeltaCorp is dat onze bewakingsagenten een visitekaartje zijn voor uw evenement en er enkel en alleen een positieve ervaring achterblijft.

Bewaking in stijl

DeltaCorp biedt beveiligingsoplossingen op maat voor elk type evenement dat u wilt organiseren. Niet elke bewakingsagent kan zich kwalificeren als evenementenbewaker bij DeltaCorp. Wij selecteren streng op gedrag, verzorgdheid en beleefdheid.

Afhankelijk van uw behoeften passen we onze bewakingsagenten aan, of het nu qua kledingvoorschrift is of de behoefte aan vrouwelijke of mannelijke bewakingsagenten.

Mail ons

info@deltacorp.be

Bel ons

09/310.61.60