Evenementen

Alles voor een vlekkeloze organisatie

Festivalbewaking

Veilig en verantwoord feesten

Waar veel mensen samenkomen, is het onvermijdelijk dat er problemen kunnen ontstaan. We bewaken de perimeter van het festivalterrein – eventueel met honden – en zorgen ervoor dat er geen mensen zonder ticket of met verboden objecten binnensluipen. Zo zorgen we voor een veilig en ontspannen festival, voor u en voor de festivalbezoekers. Ook tijdens de op- en afbouw zorgen we voor de veiligheid van medewerkers en materiaal. Onze evenementenbeveiligers zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Concerten

Een avond waar iedereen van geniet

DeltaCorp biedt bescherming voor beroemdheden en leidt de logistiek van uw concert in goede banen. Exclusieve area’s en loges worden bewaakt zodat enkel mensen met de juiste legitimatie deze zones kunnen betreden. In samenspraak met u als organisator wordt bepaald wat al dan niet toegestaan is op de locatie van het evenement. Ook voor en na het concert verzorgen we de nodige bewaking.

Beurzen

Een vlotte en aangename bezoekervaring

Beurzen worden vaak bezocht door duizenden mensen op korte tijd. Om dit alles efficiënt en veilig te laten verlopen is het belangrijk dat de logistieke organisatie feilloos in elkaar steekt. Wij bekommeren ons over een doordacht onthaalsysteem en beveiligen de infrastructuur van de beurslocatie. Voor en na de beurs – dag en nacht – houden wij een oogje in het zeil.

Tentoonstellingen

Focus op een aangename avond

Ook hier geldt dat een correcte beveiliging de beleving van organisatoren en bezoekers aanzienlijk verbetert. DeltaCorp verzorgt voor- en nabewaking voor uw tentoonstelling en organiseert de toegangscontrole en/of zaalbewaking tijdens het evenement. ’s Nachts staan onze agenten klaar om waardevolle objecten en ruimtes te beveiligen zodat u ’s ochtends met een gerust hart met uw evenement kan verdergaan.

Black Tie

Exclusieve bewaking voor een exclusieve avond

Bij VIP-evenementen spreekt het voor zich dat discretie en een persoonlijke beveiliging essentieel zijn. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en bereiden ons grondig voor om op die manier een uiterst persoonlijke service te bieden.