Contacteer ons.

Vind je niet wat je zoekt op onze website? Heb je een vraag of wil je een inlichting? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kantoor

Hoekstraat 84A
9080 Lochristi

Openingsuren

Maandag tot zondag op afspraak

Email

info@deltacorp.be

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

VOOR WELKE ACTIVITEITEN IS DELTACORP VERGUND?

DeltaCorp is vergund voor volgende volgens de wet omschreven activiteiten, onder het vergunningsnummer 0883.359.402 :

− met uitsluiting van statische bewakingsactiviteiten op plaatsen waar geen andere bewakingsagenten of derden geacht worden aanwezig te zijn en van mobiele bewaking en interventie na alarm.
− Persoonscontrole, alle activiteiten van persoonscontrole met inbegrip van bewakingsagenten werkposten gelegen in een café, bar, kansspelinrichting of dansgelegenheid en uitsluiting van winkelinspecteurs.
Bescherming van personen.
HOND bij toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen, met uitsluiting van mobiele bewaking en interventie na alarm.

DeltaCorp breidt volop uit en bijkomende activiteiten worden weldra vergund.

IN WELKE SECTOREN IS DELTACORP ACTIEF?

DeltaCorp heeft een jarenlange ervaring in diverse sectoren van de bewaking. Neem gerust een kijkje in onze sectie klanten om te zien in welke sectoren wij diensten leveren.

Wij kunnen niet in alle sectoren uitblinken, maar wij gaan tot het uiterste om onze klanten optimaal te helpen en ondersteunen in het implementeren van een werkend security model. Hierbij doen wij beroep op experten die reeds jarenlang ervaring hebben in uw segment van de bewaking.

DeltaCorp start waar vele andere bewakingsondernemingen stoppen.

HOUDT DELTACORP EEN VERZEKERING VOOR BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID ?

DeltaCorp Security Services nv is verzekerd tegen lichamelijke of materiële schade veroorzaakt door onze bewakingsagenten. Wij doen hiervoor beroep op de verzekeringsinstelling ETHIAS nv.

Het polisnummer is 45.165.680

Ingeval van klachten of opmerkingen kan u ons steeds via e-mail of telefoon of het bovenstaande formulier invullen. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te antwoorden.