BEWAKING ZORGINSTELLINGEN

Veiligheid naast ziekenzorg

Bewaking van medische instellingen, een mix van preventie en assistentie.

Patrouille

Toegangscontrole

Agressiebeheersing

Diefstalpreventie

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bewakers nodig om de veiligheid van de werknemers, gezondheidswerkers, patiënten en alle mensen binnen de instelling te waarborgen.

Zorginstellingen hebben interne regels en gedragslijnen om de rust en het herstel van de patiënten te verzekeren. Maar wat als sommige personen deze regels niet respecteren, of criminele intenties hebben?

Het inzetten van bewakingsagenten brengt veiligheid en rust. Hun aanwezigheid heeft een sterk ontradend effect. Tevens hebben de bewakingsagenten een begeleidende rol met nadruk op assistentie van patiënten, bezoekers en ziekenhuismedewerkers.

Samen met u bekijkt DeltaCorp welke zones of afdelingen van het ziekenhuis beveiliging nodig hebben, en welke taken hiervoor door onze bewakingsagenten specifiek zullen uitgevoerd worden.

Ons takenpakket kan bestaan uit, maar is niet gelimiteerd tot.

• Patrouille binnen de instelling
• Identificeren beveiligingsbedreigingen of incidenten
• Preventie van diefstal en inbraak
• Preventie van vandalisme
• Optreden in geval van verbale en fysieke agressie
• Optreden in geval van brand en/of evacuatie
• Parkingcontrole

DeltaCorp bewakingsagenten streven ernaar om patiënten en bezoekers een veilig gevoel te geven en te assisteren

Getrainde bewakingsagenten

De DeltaCorp ziekenhuisbewakers worden specifiek getraind om te letten op mogelijke bedreigingen, verdacht gedrag of pakketten, dieven en andere potentiële beveiligingsbedreigingen. Bijkomend worden onze bewakingsagenten opgeleid in geavanceerde EHBO technieken.

Samenwerking met interne bewakingsdienst

Zorginstellingen beschikken vaak over een interne bewakingsdienst. Echter, soms kan de hulp of assistentie van externe bewakingsagenten een tijdelijke of acute nood het hoofd bieden.

De DeltaCorp bewakingsagenten kunnen in tijden van deze tijdelijke of acute nood een aanvullende meerwaarde zijn. Daarbij is voor ons de samenwerking met uw interne bewakingsdienst primordiaal.

Mail ons

info@deltacorp.be

Bel ons

09/310.61.60