Bedrijvenbewaking

Uw bedrijf in veilige handen.

Samen met u bekijken we welke zones beveiliging nodig hebben en welke taken hiervoor door onze bewakingsagenten kunnen uitgevoerd worden.

Receptie en onthaal

Videobewaking

Alarmopvolging

Preventieve controleronden

DeltaCorp bekommert zich om de veiligheid van uw bedrijf en personeel, zodat u zich zonder zorgen volledig kan toewijden aan uw onderneming.

Uw bedrijf is een plaats waar werknemers, leveranciers en bezoekers dagelijks in en uit lopen. Komen ze allemaal met de beste bedoelingen? De werkelijkheid leert dat heel wat bedrijven regelmatig het slachtoffer zijn van diefstal, vandalisme of andere vormen van kleine criminaliteit. Preventie en waakzaamheid zijn bijgevolg aangewezen.

Het inzetten van bewakingsagenten heeft een sterk ontradend effect. Samen met u bekijken wij welke zones of afdelingen van uw bedrijf beveiliging nodig hebben, en welke taken hiervoor door onze bewakingsagenten kunnen uitgevoerd worden.

Ons takenpakket kan bestaan uit, maar is niet gelimiteerd tot :

• Receptie en onthaal
• Registratie van personeel, leveranciers en bezoekers
• Inspectierondes van gebouwen en terreinen
• Brandpreventie

Onze bewakingsagenten maken zich snel vertrouwd met de do’s en don’ts van uw bedrijf en zorgen vervolgens voor een vriendelijke en efficiënte bedrijfsbewaking.

Receptionist en telefonist

DeltaCorp ontvangt uw personeel, leveranciers en bezoekers op een warme en professionele manier die volledig aansluit bij uw bedrijfsethiek. Eveneens kunnen wij instaan voor telefonie, ontvangst van post en postpakketten en meer.

Videokamer en inspectieronden

DeltaCorp kan uw videobewakingssysteem, op uw locatie, monitoren en stuurt collega bewakingsagenten aan ingeval van onregelmatigheden. Het lopen van preventieve inspectieronden zorgt tevens dat individuen met slechte bedoelingen geen ruimte krijgen om toe te slaan.

Mail ons

info@deltacorp.be

Bel ons

09/310.61.60