Bedrijven & KMO’s

Bewaking op maat van uw bedrijf

Receptie & Onthaal

Uw visitekaartje

Voor de veiligheid van uw werknemers en uw bedrijf is het erg belangrijk dat u weet wie u binnenlaat. Onze agenten maken zich snel vertrouwd met de do’s en dont’s van hun nieuwe werkomgeving en zorgen voor een vriendelijke en efficiënte toegangsbewaking. Naast de controle van bezoekers en objecten staan onze werknemers ook in voor het algemeen onthaal en bepaalde administratieve taken.

Bedrijvenbewaking

Met een gerust hart naar huis

DeltaCorp voorziet dag en nacht bewaking voor uw bedrijf, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste bezoekers. Samen met u bekijken we welke zones extra aandacht verdienen en welke taken er eventueel nog uitgevoerd moeten worden. Dit gaat van toegangscontrole over preventieve inspectie van het terrein of machines tot het aan- of uitschakelen van lichten of apparatuur.

Consortiumbewaking

Samenwerken voor veiligheid

Samen doen we het beter. U kan ervoor opteren om in samenwerking met naburige bedrijven een overeenkomst te sluiten voor een globale beveiliging. Dat is niet alleen financieel voordelig, maar het zorgt er ook voor dat onze agent uw buurt door en door leert kennen en dat er steeds iemand in de buurt is die snel kan ingrijpen in geval van nood.

Havenbewaking

Een specifieke omgeving met specifieke eisen

De haven is een wereld op zich. Op een plaats waar zo veel beweegt en mensen en goederen uit de hele wereld aankomen en vertrekken, is een gepaste beveiliging uiteraard geen overbodige luxe. Bij DeltaCorp zetten we onze uitgebreide ervaring in de maritieme sector in om agenten klaar te stomen voor deze specifieke werkomgeving. Opleidingen gebeuren in het kader van de internationale regelgeving inzake maritieme bewaking.

Werfbewaking

Uw materiaal veiliggesteld

Weinig plekken zijn zo toegankelijk voor diefstal als een bouwwerf. Eenvoudige hekken en camera’s kunnen moeilijk bescherming bieden voor het dure materiaal dat zich op de werf bevindt. Onze agenten controleren nauwgezet wie zich op de site begeeft en voorkomen diefstal, zowel overdag als ’s nachts.